5 Vinkkiä palautumiseen

Palautuminen niin henkisesti kuin fyysisestikin on tärkeää. Katso aiheesta vlogin muodossa.

The Real Skeittikoulu: Backside feeble reiliin

Feeble ja erityisesti bs feeble on melko perustemppu reiliin ja sillä pystyy myös melko helposti tekemään eri variaatioita. Se on useimmille myös helpompi reiliin kuin vaikkapa fiftari. Johtuu tietty pitkälti siitä, että monet kokevat feeblen turvallisemmaksi reiliin, että ei keikkaa esim. yli mikä fiftarissa on mahdollista. Videolla vähän tarkemmin feeblen perusideasta!

Kauppakeskus Redi Skatepark

Käytiin testaa Alexin kanssa syyskuussa 2020 avattu REDIn Skateplaza. Makee mesta ja hyvä idea! Suosittelen vähintäänkin käymään. Videolla tunnelmia parkilta!

Lauantaimaiset #7

Lauantai on usein viikon paras skedepäivä! Tsekkaa video eiliseltä 🤙

Tavoitteet, mitä ne on ?!?

Käytännössä tavoitteet on jotain mitä sä tavoittelet, olkoon se sitten vaikka timmi kroppa tai paksu pankkitili, u name it! Tässä ei ole oikeata tai väärää, sinä päätät mitä haluat. Tavoite voisi myös olla, että olet paras faija tai mutsi. Mikäli tavoitteesi on jokin todella iso asia, niin tällöin “välietapit” tulee varmasti tarpeeseen. Jos haluat keksiä […]

Launtaimaiset #4

Lauantai on selkeästi yksi viikon parhaista skedepäivistä. Miksi? Ihan vain siksi, että sillon on enemmän aikaa, kerkiää enemmän ja ei tarvitse miettiä, että seuraavana päivänä välttämättä niin aikainen herätys. Silloin myös kerkiää näkemään kavereita! Ohessa video viime lauantain skedepäivältä!